Η λύση στα μέτρα σου – αμορτισερ

Κάλως ήρθες στον κόσμο της Mad

•Εξτρα φορτίο – Ενισχυτικά ελατήρια – αμορτισερ

Ταξιδεύεις συχνά, φορτώνεις με πολλές αποσκευές, κουβαλάς τρέιλερ, μεταφέρεις το σκάφος σου, το τροχόσπιτο σου, τη μηχανή σου, είσαι επαγγελματίας οδηγός ταξί, επιβαρύνεις τα αμορτισερ σου μόνιμα με το έξτρα φορτίο της  μπουκάλας αερίου (LPG), έχεις θωρακισμένο αυτοκίνητο, κάνεις επαγγελματική μεταφορά ασθενών, είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και υπερφορτώνεις το αυτοκίνητό σου με τα εργαλεία σου.

Το αποτέλεσμα είναι:

  1. Το αυτοκίνητο να σηκώνεται μπροστά χάνοντας τις ισορροπίες του, φθείρονται τα ελαστικά του δυσανάλογα και καταναλώνει περισσότερα καύσιμα εξαιτίας της κακής αεροδυναμικής του
  2. Χάνει τη σταθερότητα στον δρόμο
  3. Η απόσταση φρεναρίσματος αυξάνεται, αυξάνοντας τις πιθανότητες ατυχήματος
  4. Το αυτοκίνητο αγγίζει και χτυπά στην επιφάνεια του οδοστρώματος προκαλώντας φθορές
  5. Αυτοκίνητα με τρέιλερ ταλαντεύονται επικίνδυνα στις ανωμαλίες του δρόμου, στους ελιγμούς και στις στροφές.

Η λύση είναι:

Για οποιαδήποτε περίπτωση έξτρα φορτίου υπάρχει η λύση. Ενίσχυσε την δύναμη των ελατηρίων και των αμορτισερ σου με τα βοηθητικά ελατήρια για τα πίσω αμορτισερ για όλα τα Ι.Χ. – Ε.Ι.Χ. – 4WD – Van. Τα ελατήρια και οι τα αμορτισερ MAD συνδυάζουν ασφάλεια, άνεση και οικονομία. Εξειδικευμένο σετ 2 οπίσθιων ελατηρίων για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

Εγγύηση εφ’ορου ζωής.

 

 

•Αποφυγή εμποδίων – Cross Country

Αγαπάς το αυτοκίνητο, είναι το χόμπι σου, σου αρέσουν οι off-road εκδρομές. Τα εμπόδια που συναντάς και οι κακοτράχαλοι δρόμοι δεν αντιμετωπίζονται με τα OEM αμορτισερ . Τα Cross Country ψηλώματος ελατήρια (30mm – 60mm) προσφέρουν την λύση σε οποιονδήποτε ταξιδεύει σε εκτός δρόμου διαδρομές ή με κακές συνθήκες οδοστρώματος. Κατάλληλα για ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, ιατρικά, αστυνομικά, 4×4 και άλλα οχήματα. Τα MAD Cross Country σετ ελατηρίων βελτιώνουν την χρηστικότητα ενός οχήματος ενώ συνδυάζουν άνεση και κράτημα στον δρόμο.

 

•Φόρτωμα – Ξεφόρτωμα – Interactive Suspension

Είσαι επαγγελματίας και φορτώνεις και ξεφορτώνεις καθημερινά το επαγγελματικό σου όχημα. Με τις MAD αερόφουσκες έχεις την δυνατότητα εύκολα να ρυθμίζεις το ύψος του αυτοκινήτου σου ανάλογα με το φορτίου εάν και όταν είναι απαραίτητο.
Η πίεση του αέρα ρυθμίζεται με έναν ηλεκτρικό συμπιεστή εσωτερικά από το αυτοκίνητό ή σε κάποιο βενζινάδικο χειροκίνητα.
Εύκολη τοποθέτηση επιτυγχάνοντας τη μέγιστη άνεση και αποτέλεσμα.

Διάβασε περισσότερα για την MAD Εδώ!

Εξειδικευμένα αμορτισέρ για 4×4

Οδηγείς, 4wheel drive Nissan, Jeep, Toyota, Ford, Dogde, Chevrolet, GMC, Suzuki  και θες να αναβαθμίσεις τα αμορτισερ σου, να ψηλώσεις το αυτοκίνητό σου για πιο extreme οδήγηση.
Είτε είσαι επαγγελματίας είτε κυνηγάς είτε κουβαλάς είτε παίρνεις τα βουνά, τα Rancho αμορτισερ σε καλύπτουν στην κάθε περίπτωση.

Ειδικά σχεδιασμένα αμορτισερ με έξτρα βαλβίδες για την απαιτητική τετρακίνηση σε κάθε περίσταση.

αμορτισερ

Διάβασε περισσότερα για τα Rancho εδώ!

Ελατήρια χαμηλώματος H&R

Απολαμβάνεις μια σπορ οδήγηση. Θες να “μπαίνεις” στις στροφές με ασφάλεια, με σωστό κράτημα και με αξιοπιστία. Σου έχουμε τη λύση! Η Γερμανική τεχνολογία με τα ελατήρια της H&R σου εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση. Χαμήλωμα 30mm – 60mm.

αμορτισερ

Διάβασε περισσότερα για την H&R Εδώ!

Λάβε την δική σου λύση κάνοντας κλικ εδώ!