Εταιρική Ευθύνη Μπουκης

Η ιστορία….

Μπουκης

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1965 στην οδό Ρετσίνα 29 στον Πειραιά, μέσα σε ένα μικρό κατάστημα από έναν άνθρωπο που είχε όραμα, πείσμα και διορατικότητα.
Σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο, ο Τιμολέων Μπουκης με σοβαρότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό κατάφερε να εγκαθιδρυθεί στην αγορά και να προμηθεύει ανταλλακτικά αυτοκινήτων & πλοίων κυρίως στα συνεργεία αυτοκινήτων, στα μηχανουργεία και τα ναυπηγεία. Έτσι, έγινε ο ειδικός στα ελατήρια εμβόλων μηχανών αυτοκινήτων & πλοίων. Όλος ο Πειραιάς προμηθεύονταν από εκείνον ανταλλακτικά  για όλους τους τύπους μηχανών.

 

Μπουκης

Μπουκης

Μπουκης

 

Σήμερα

Σήμερα, με την εμπιστοσύνη, την γνώση και την πείρα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία Τιμ. Μπουκης & Υιοί – Amorteam βρίσκεται σε θέση ισχύος. Κατά συνέπεια η εταιρεία Μπουκης, μπορεί και αντιπροσωπεύει και παράλληλα διανέμει όλες τις γνωστές διεθνώς μάρκες ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η αγάπη για το αυτοκίνητο, οδήγησε στην κάλυψη των αναγκών για βελτίωση στην οδική συμπεριφορά, ασφαλή οδήγηση και λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων.

Μπουκης

“Οι ειδικοί στην ανάρτηση – Μπουκης”

  1. Είμαστε στην αγορά από το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων.
  2. Οι πρώτοι στον Πειραιά που ασχοληθήκαμε με την ανάρτηση και το εμπρόσθιο σύστημα
  3. Διαθέτουμε όλες τις γνωστές μάρκες αναρτήσεων για όλα τα αυτοκίνητα
  4. Έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο σωστές λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων
  5. Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς και εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού
  6. Συστήματα φρένων – ανταλλακτικά βελτίωσης – λιπαντικά είναι μέσα στη γκάμα προϊόντων μας

Η πολυετής εμπειρία και οι συμμετοχή μας προιοντικά σε αγωνιστικές δραστηριότητες, εγγυούνται το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας. Η επιλογή των αμορτισερ που προτείνει η Μπουκης Amorteam εξασφαλίζει την ασφάλεια και την καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι η Μπουκης Amorteam είναι η επιλογή των επαγγελματιών και το ότι έχει αναγνωριστεί από μεγάλες αγωνιστικές ομάδες δεν είναι τυχαίο…

Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα εμπειρίας.

 

Λάβε την δική σου λύση κάνοντας κλικ εδώ!