Σχετικά με εμάς – Μπούκης

Η εταιρία Τιμολέων Μπούκης & Υιοί ΟΕ με διακριτικό τίτλο AMORTEAM, κλείνει τα 50 χρόνια λειτουργίας της το 2015.

O  Τιμολέων Ε. Μπούκης  ξεκινά το 1966, στην οδό Ρετσίνα 29 στον Πειραιά το πρώτο του κατάστημα, με ανταλλακτικά μηχανών αυτοκίνητων και πλοίων και λίγο αργότερα με τον αδερφό του Σπύρο, σαν Αφοί Μπούκη ΟΕ, κάνει έναν σημαντικό κύκλο εργασιών κυρίως στην Ναυτιλία, μέχρι το 1987 οπού μεταφέρεται στην Ταϋγέτου  20 στον Πειραιά και γίνεται Τιμ. Μπούκης & Υιός ΟΕ.

Μπουκης

Παράλληλα,  ανοίγει ένα υποκατάστημα στην 25ης Μαρτίου 43 στον Πειραιά, το οποίο επανδρώνεται με τον Γεώργιο Μπούκη  ο οποίος αναπτύσσει την  επιχείρηση με στόχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο και την εξειδίκευση  στην ανάρτηση  και τις βελτιώσεις με τις γνώσεις του ως μηχανικός αυτοκίνητων και αξιοποιώντας την τάση της εποχής και τη ζήτηση της αγοράς τότε για βελτίωση της απόδοσης των αυτοκίνητων γενικότερα.

Μπουκης

Το 1995, η εταιρία γίνεται Τιμολέων Μπούκης και ΥΙΟΙ ΟΕ, με μετόχους πια και τα 4 τέκνα του Τιμολέοντα Μπούκη, την Ιωάννα, την Κωνσταντίνα και τον Ευάγγελο, τα οποία αναλαμβάνουν το καθένα έναν τομέα της επιχείρησης, σύμφωνα με τις σπουδές τους  και τις γνώσεις και ικανότητες τους, αναπτύσσοντας την εταιρία  σαν μια από τις εταιρίες leader  στην εν λόγω αγορά, αντιπροσωπεύοντας  εργοστάσια του εξωτερικού, αναπτύσσοντας την χονδρική παράλληλα με την λιανική πώληση, κάνοντας εισαγωγές και τα τελευταία χρόνια  αναπτύσσεται και στις εξαγωγές.

Μπουκης

Οι 4 εταίροι, ενδιαφέρονται  να είναι πάντα ενήμεροι στα δρώμενα της αγοράς, συμμετέχοντας σαν εταιρία αλλά και ο καθένας ξεχωριστά σε  φορείς όπως ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά Σύνδεσμος Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκίνητων Ελλάδος, και το ΕΒΕΠ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά) στο οποίο η Ιωάννα Μπούκη είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΟΣΑΕΑ( Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξάρτητων Εμπορικών Αντιπροσώπων Ελλάδος).

Μπουκης

Οι εταίροι  επίσης προσπαθούν να αξιοποιούν τις πιθανές δυνατότητες για βελτίωση που δίνονται από την πολιτεία, όπως προγράμματα ΕΣΠΑ, σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ με το 0,45, με επιμόρφωση των ιδίων επιχειρηματιών- ομόρρυθμων μελών, με  ιδία κεφάλαια, κλπ. Η ανάπτυξη της εταιρίας σύμφωνα με τους καιρούς  και τις απαιτήσεις της αγοράς της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής είναι πάντα το όραμα της επιχείρησης αλλά και σε βάθος χρόνου να συνεχίσει να είναι  leader στο  αντικείμενο της αλλά και όχι μόνο.

Νέα προϊόντα, νέες συνεργασίες με νέα εργοστάσια ,νέοι προμηθευτές, βελτίωση των τιμών  προς όφελος του πελάτη, είναι πάντα μερικοί από τους στόχους της Amorteam.

Μπουκης

“Οι ειδικοί στην ανάρτηση – Μπουκης”

  1. Είμαστε στην αγορά από το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων.
  2. Οι πρώτοι στον Πειραιά που ασχοληθήκαμε με την ανάρτηση και το εμπρόσθιο σύστημα
  3. Διαθέτουμε όλες τις γνωστές μάρκες αναρτήσεων για όλα τα αυτοκίνητα
  4. Έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο σωστές λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων
  5. Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς και εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού
  6. Συστήματα φρένων – ανταλλακτικά βελτίωσης – λιπαντικά είναι μέσα στη γκάμα προϊόντων μας

Η πολυετής εμπειρία και οι συμμετοχή μας προιοντικά σε αγωνιστικές δραστηριότητες, εγγυούνται το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας. Η επιλογή των αμορτισερ που προτείνει η Μπουκης Amorteam εξασφαλίζει την ασφάλεια και την καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι η Μπουκης Amorteam είναι η επιλογή των επαγγελματιών και το ότι έχει αναγνωριστεί από μεγάλες αγωνιστικές ομάδες δεν είναι τυχαίο…

Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα εμπειρίας.